top of page

New Menu Tasting Experience - Spring&Summer

Un nou meniu 🌟, o nouă experiență culinară de neuitat! 🥩 💯 🔝 🔜 În 4 aprilie 2023, de la ora 19, vom lansa noul meniu sezonal primăvară-vară. 🤩 Vă invităm să gustați din noile noastre preparate originale 🫕, acompaniate de vinurile 🍾 celor de la Crush Distribution.

New Menu Tasting Experience - Spring&Summer
New Menu Tasting Experience - Spring&Summer

Timp și locație

Apr 04, 2023, 7:00 PM – 11:00 PM

Târgu Mureș, Aleea Scăricica, Târgu Mureș, Romania

Desrciption

Vinurile vor fi prezentate de către Loránd Antal, sommelier - event manager Petry Group, care îl va avea ca invitat pe WSET2 Sergiu Szabó, reprezentant Crush Distribution.

Toate mâncărurile noastre sunt realizate doar din ingrediente proaspete, de sezon. Atunci când am conceput noul meniu am ţinut cont de impresiile şi recomandările pe care le-am adunat până acum de la clienţii care ne-au trecut pragul restaurantului. 

 Vedetele serii vor fi:

- Beetroot Tartar - VAPORRETO Tartar de sfeclă, cremă de mascarpone cu hrean, caviar de muștar, perle de oțet balsamic, salată mixtă, granită de brânză de capră, chips de cartofi.

- Homemade Hungarian Derelye - GORU BLANCO

 Colțunași umpluți cu ciuperci de pădure, sos de unt cu salvie și brânzeturi, arpagic frunze.

-  Vegetarian Surf and Turf – MAX SAUVIGNON BLANC

 Zucchini umplute cu ragu de legume cu roșii, feta, ciuperci King Oyster, piure de porumb cu lime, praz crocant.

-  Armenian oxtail soup Supă armenească acrită cu hurut, coadă de vită, cușcuș prăjit, ciuperci King Oyster.

- Butterfish steak – CHATEAU GUEISSARD COTES DE PROVENCE ROSÉ

  Steak de butterfish în Josper, fasole verde cu ciuperci urechi de lemn, verdețuri, sos de yuzu cu jalapeno.

- This little Duck... went into the Josper –  MAX CARMENERE  

Piept de rață în Josper, rizotto cu vișine, salsa de rodii, fistic, chips de sfeclă.

-  Pistacchio tarte 

Tartă cu cremă de fistic, cremă de ciocolată albă, cremă engleză, înghețată de lemongrass.

- Chocolate and raspberry textures - GORU EL GORU ROȘU 

Sponge cacao, mousse ciocolată, crunch de ciocolată, zmeură, caviar de zmeură, înghețată de zmeură cu busuioc.

Prețul unui meniu pentru o persoană este de 260 de lei.

Locurile sunt limitate! Rezervări la 0725510511. Vă așteptăm cu drag! 

Share

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page