Chef Csapó Sándor în revista Székely konyha és kert
Chef Csapó Sándor în revista și pe blogul Székely Konyha és Kert! Rețetă prezentată de chef Csapó Sándor pe pagina szekelykonyhaeskert.ro: piept de rață cu mille-feuille de cartofi, ciuperci sotate, curry verde transilvănean și varză kale crocantă. Vezi mai jos! ⬇️⬇️⬇️
Timp și locație
Date and time is TBD
Târgu Mureș, Aleea Scăricica, Târgu Mureș, România
Desrciption
Chef Csapó Sándor în revista și pe blogul Székely Konyha és Kert! 🌟
Suntem mândri să anunțăm că chef-ul nostru, Csapó Sándor, a fost prezentat într-un articol special în revista și pe blogul Székely Konyha és Kert! Acest articol explorează pasiunea și dedicarea sa pentru arta culinară, precum și abordarea sa inovatoare în bucătăria transilvăneană.
Vă invităm cu drag să citiți articolul complet pe linkul de mai jos și să descoperiți mai multe despre viziunea lui chef Csapó Sándor și despre rețetele sale unice:
https://szekelykonyhaeskert.ro/portre/83-szemlelet-teszi-a-menut