top of page

mar., 16 mai

|

Târgu Mureș

The Burger night you’ve all been waiting for!

O seară perfectă cu burgeri 🍔 absolut delicioși și muullltăăă bere.🍺 Dar nu orice fel de bere, ci chiar bere artizanală, fabricată la Sfântu Gheorghe, în județul Covasna. 🤩 👉 În 16 mai 2023, de la ora 19, ți-am pregătit o experiență plină de senzații culinare și o degustare de bere românească.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
The Burger night you’ve all been waiting for!
The Burger night you’ve all been waiting for!

Ora și locul

16 mai 2023, 19:00 – 22:00

Târgu Mureș, Aleea Scăricica, Târgu Mureș, Romania

Despre eveniment

Bucură-te de aromele adânc înrădăcinate într-un pahar înalt și spumos, pe care ți le oferă Atelierul de Bere „Lucreția Schooner”.

Povestea Atelierului de Bere „Lucreția Schooner” a început în Praga. Acolo, fondatorii au decis că merită să aducă acasă diferite gusturi de bere din întreaga lume. Astăzi, la Sfântu Gheorghe se produc beri artizanale de origine engleză, irlandeză și cehă. Dar, întreaga istorie o veți afla la evenimentul nostru. 

Berea artizanală va acompania faimoșii noștri burgeri preparați cu atenție și creativitate, îmbinând gustul tradițional cu elemente inovatoare.

Iată ce vom pune la bătaie: 𝓜𝓮𝓷𝓲𝓾

  • Short ribs “Burger” - coaste scurte vită, sos de chili mexican, porumb grill, ardei copți marinați cu salată, sweet crisp de la Boósifarm, Czech Pilsner
  • Umami Burger - file Jhon Dory, sos de mărar cu coriandru, ciuperci, roșii uscate, kombu, homemade kimchi, Best IPA
  • Wagyu Burger - antricot vită Wagyu, sos de vin roșu, gem de ceapă, chips de picanha maturată, cartofi super crocanți, English IPA
  • Red Dream

Prețul unui meniu complet pentru o persoană este de 260 de lei. Vă așteptăm cu drag! 

Distribuie evenimentul

bottom of page