top of page

mie., 26 apr.

|

Târgu Mureș

Raymond's Gastro Dinner & Boutique Wines

Te invităm să ieși din rutină și ne vizitezi pentru o degustare de vin 🍷 ca la carte. Însoțită, bineînțeles, de bucate alese 🥘, așa cum te-am obișnuit. Astfel, în 26 aprilie 2023, de la ora 19, am pregătit o degustare de vinuri 🍾 premium ale cramei Pivnițele Birăuaș.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Raymond's Gastro Dinner & Boutique Wines
Raymond's Gastro Dinner & Boutique Wines

Ora și locul

26 apr. 2023, 19:00 – 23:00

Târgu Mureș, Aleea Scăricica, Târgu Mureș, Romania

Despre eveniment

Îți vom oferi informații valoroase, vei gusta din selecția de vinuri premium și vei petrece timp de calitate alături de oaspeții noștri, delectându-te cu muzică live într-o atmosferă formidabilă. 

În acestă călătorie bahică, îți va ghida pașii chiar proprietarul cramei Pivnițele Birăuaș, enolog Mirian Mircov, alături de Antal Lóránd, sommelier - event manager Petry Group. 

Pivnițele Birăuaș este o cramă unde tradiția face cel mai bun melanj cu pasiunea unei echipe devotate. Situată în mijlocul Ardealului viticol, unde se bucură de istoria bogată a pământului, crama onorează această zonă și tot ce are ea de oferit. De la culegerea strugurilor și până la păstrarea în butoaie și transferul în sticle, procesul de realizare a vinurilor premium este respectat cu o grijă deosebită. 

MENIU:

  • pachețele de primăvară, salsa de roșii cu verdețuri,  Stein - Alb de Miniș 2021( 100% fetească regală);
  •  momițe crocante, chutney de ceapă roșie, bacon de rață, ceapă verde, vinegretă de leurdă, Stein - Rose de Miniș 2021( 100% pinot noir);
  •  ruladă de miel tânăr, piure de topinambur, sos de miel,  Stein - Roșu de Miniș 2019 ( 100% pinot noir);
  • cotlet de miel, piure de mazăre cu mentă, cartofi gratinați, chimichurri cu mentă și boabe de muștar,  Joseph 2017( 100% cabernet sauvignon);
  • tartă de ciocolată, prune uscate,  Joseph 2018 ( Joseph 100% cabernet sauvignon ).

Prețul pentru un meniu complet, pentru o persoană, este de 190 de lei.

Vă așteptăm cu drag! 

Distribuie evenimentul

bottom of page