Premium Steak cuts & Premium Wines - Degustare CRAMA GÎRBOIU
Am gândit un eveniment de top pentru clienții noștri dragi. O seară specială în care să ne delectăm cu unele dintre cele mai recunoscute, apreciate și premiate vinuri din lume, vinurile Cramei Gîrboiu din județul Vrancea. 🤩
22 mar. 2023, 19:00 – 19:05
Târgu Mureș, Aleea Scăricica, Târgu Mureș, Romania
Descriere
Vrancea este un nume pe harta viticolă a țării și Crama Gîrboiu nu se dezminte de această filosofie, ci și-o asumă cu mult curaj și entuziasm. În fiecare sticlă de vin care le aparține se regăsește un mesaj de atenție și satisfacție a “vinului bine făcut”.
Anul 2022 a adus un număr record de medalii și recunoaștere internațională pentru Cramă Gîrboiu la cele mai importante concursuri de profil din lume. Aceasta a adăugat în palmares, un total de 34 de medalii din care: 16 medalii de aur, 15 medalii de argint și 3 medalii de bronz.
Astfel, în 22 martie, de la ora 19, vă așteptăm cu un meniu rafinat , acompaniat de cel mai alese vinuri. Dar cel mai important, trebuie să știți că Loránd Antal, event manager - somelier Petry Group, îl va avea alături pe Eugen Tăraș, sommelier Crama Gîrboiu. Cei doi specialiști vă vor ghida în lumea licorii lui Bachus, cea mai veche licoare cunoscută în istoria omenirii.
MENIU
Amouse Bouche
- Welcome Drink Cuartz Extra Dry
- Biftec tartar, pâine prăjită; PETITE HELENA
- Picanha maturată, ceapă verde grill, ricotta, portocale roșii, dressing miere cu yuzu și praf de flori; BACANTA FETEASCĂ NEAGRĂ
- Brisket slow cooked, piure de cartofi cu trufe negre, ulei de trufe cu chilly; BACANTA SYRAH
- Mușchi de vită Black Angus trase în unt, garlic bread și măduvă de vită cu ceapă eșalotă; CONSTANTIN
- Cheesecake cu ananas, lime, coriandru, sare maldon falsă; AMBRA
- Prețul pentru un meniu complet, pentru o persoană, este de 230 de lei. Vă așteptăm cu drag!