Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Produse sous vide, special pregătite de Petry Bistro pentru tine

Pentru mese festive sau o masă zilnică obișnuită, Petry Bistro Grill&Wine vine în ajutorul tău cu preparate gata pregătite de echipă. Ce știi despre produsele de tip sous vide? Tehnica sous vide este una dintre cele mai populare în zilele noastre prin care se poate controla ușor temperatura de fiebere a cărnii și a legumelor și totodată este un mod ideal de a te bucura de o friptură lipsită de grăsime. Tehnica a fost folosită prima dată în secolul XVIII de Benjamin Thompson, iar peste un secol și jumătate de bucătarul francez Georges Pralus, apoi tehnica a fost perfecționată de Bruno Goussault.

Curând, bucătari din întreaga lume au început să introducă bucățile de carne în pungi sigilate pe care apoi le scufundau în apă încălzită până la o anumită temperatură, ce trebuia să rămână constantă de-a lungul întregului proces de fierbere. Marele secret al celor mai importante restaurante a fost dezvăluit iar azi, pasionații de gastronomie au la dispoziție aparate de vidat și mașini de gătit în Sous-Vide, ușor de utilizat și depozitat. Petry Bistro are pentru tine preparate sous vide dintre cele mai bune. Iată ce-ți propunem: 

1. Avem pentru tine o serie de preparate delicioase ce se gătesc ușor acasă. Pulpa de miel cu rozmarin, un produs numai bun pentru masa de Paște, se prepară în cuptorul încins la 190º timp de 20 de minute. Mielul tânăr întreg se gătește în cuptor 190º timp de 20 de minute, iar carnea feliată se ține în cuptor 10 minute la 190º. Obții repede și ușor baza pentru masa de sărbători.

2. Te invităm să încerci și rețeta noastră de Oase cu măduvă sous vidat, care conține oase de vită, sare, piper alb, cimbru și ulei de măsline. Poți consuma preparatul gata pregătit de Petry Bistro cu pâine prăjită și ceapă caramelizată. Trebuie lăsat la cuptor 15min, la 200º și masa gata imediat.

3. Încearcă acest preparat nou: Ceafă de porc slow cook sous vidat. Rețeta conține carne de porc, ceapă, sare, piper alb, pesto de busuioc, pesto de roșii și ulei de măsline. E totul pregătit deja de noi, tu trebuie doar să îl pui la cuptor 15min, la 180º. Te vei putea bucura de o masă savuroasă.

4. Încearcă și acest preparat: Coaste de porc sous vidat. Acesta e pregătit deja cu toate ingredientele: coaste de porc, sare, piper, cimbru și ulei de măsline. Pune-l la cuptor 12min, la 190º, apoi unge-l cu sos BBQ și se mai lasă-l încă 1min.

5. Un alt preparat, ușor de gătit de tine acasă este Pieptul de pui sous vidat. Rețeta nostră conține carne de pui, sare, piper, usturoi, pesto de roșii, pesto de busuioc și ulei de măsline. Tu trebuie doar să-l pui 15min la cuptor, la 190º. Rezultatul e savuros.

6. Iar o ultimă sugestie de preparat foarte bun este Cocoșelul pitic sous vidat. La carnea de pasăre am adăugat deja tot ce trebuie pentru a-i da savoare: sare, piper alb, cimbru și ulei de măsline. Mai rămâne să-l ții la cuptor 20min, la 180º și ai o masa bună și sănătoasă.

Pentru acest preparat și pentru toate cele expuse anterior trebuie doar să plasezi o comandă la Petry Bistro. Exprimă-ți preferința, alege produsul sau produsele dorite și vei beneficia de livrare la domiciliu în cel mai scurt timp. Comandă acum: 0725 510 511