Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Primăvară plină de încercări, dar care ne-a adus un meniu nou, plin cu delicii

 Primăvara ce tocmai s-a încheiat a fost una aparte, cu multe încercări pentru fiecare dintre noi.  Însă altfel stau lucrurile când, oricum ar fi timpurile, te refugiezi în pasiunea ta, în muncă șiîncerci să faci ceva bun cu timpul primit cadou. Nu numai că orice încercare trece mai ușor astfel, dar la finalul ei ai și ceva nou de prezentat. 

Este și cazul echipei Petry Bistro, care a lucrat mult pentru redeschiderea restaurantului astfel încât să-și surprindă plăcut clienții cu un meniu înnoit, plin cu delicii alese. E felul lor de a le oferi un cadou atunci când le vor trece iar pragul. Acest nou meniu a fost un mod de a-și păstra motivația și optimismul. Așa au văzut ei o trecere mult mai ușoară prin situația de criză, restricții și vești neplăcute.

Munca de echipă se reflectă într-un meniu mai aspectuos ca oricând. Fiecare dintre preparatele noi a fost conceput așa încât garnitura, textura și aromele să meargă cât mai bine împreună, pentru o experiență culinară desăvârșită. Am extras din noul meniu 5 preparate deosebite pe care le vom prezenta pe scurt.

- Chef Csapó Sándor recomandă Ruloul de somon cu roșii cherry prăjite în Josper, sparanghel și baby morcovi. Despre acest preparat, chef Sandor spune că este “un joc condensat al armoniei, culorilor și texturilor pe o singură farfurie”. Trebuie neapărat să-l încerci!

- Tartarul de somon cu caviar de lămâie, lipie de primăvară și maioneză cu șofran este preparatul deosebit recomandat de Sous chef Székely Ervin, pe care îl descrie ca “blat crocant de casă, bun însoțitor al aperitivelor ușoare”.

- Chef de partie Andrei Bogza prezintă Black Angus steak, un deliciu pentru gurmanzi. Chef Bogza crede că “un steak bine pregătit printre iubitorii de carne e un vis devenit realitate. Iar nouă ne place să contribuim la realizarea visurilor”.

- Chef de partie Bíró László îți recomandă pieptul de rață rumenit în Josper, servit cu piure de morcovi și cartofi, sos de pere asezonat cu anason și scorțișoară și bacon de rață – un preparat complex, ce combină armonios diferite arome. “Exteriorul crocant acoperă un interior fin, care se îmbină perfect cu celelalte elemente de pe farfurie”, spune chef László.

- Sous chef Muska Csaba prezintă noua mini pavlova cu spumă de mascarpone, frișcă, fructe de sezon, sos de vișine și înghețată de halva. E vorba despre un desert desăvârșit, ce-ți va încânta simțurile, cu un “gust și aspect în spiritul gastronomiei moleculare și fine dining”, după cum îl descrie chiar chef Csaba.

Nu-i așa că te-au convins deja chefii chiar și cu aceste prezentări scurte? Vino la Petry Bistro să le încerci pe toate și să descoperi toate noutățile meniului de Primăvară-Vară. Rezervă-ți masa acum: 0725 510 511.