Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Petry Bistro Grill&Wine a fost premiat la Value&Quality Award

În anul 2018 firma Petry s-a înscris la Value&Quality Award, în trei categorii pe care le-a și câștigat. Ceremonia de premiere a avut loc la Budapesta în data de 11 septembrie 2018, în Parlamentul Ungariei.

„Suntem bucuroși și vă anunțăm plin de mândrie, că una din serviciile premiate este Petry Bistro Grill&Wine. Value&Quality Award este un premiu care recunoaște excelența și respectarea valorilor tradiționale. Acest premiu este o deosebită onoare dar și o responsabilitate pentru noi. Ne străduim să achiziționăm ingredientele folosite pentru preparate numai de la producători locali, care pot garanta că produsele lor sunt naturale, fie că este vorba de carne, pește, legume sau fructe. Aș vrea să le mulțumesc colegilor noștri care lucrează zilnic pentru a deservi impecabil și cei mai exigenți clienți. Acest premiu prestigios este rodul muncii întregii echipe.” - Varga-Pál-Petri Júlia

Despre Premiul Value&Quality Award:

În ultimele decenii situația economiei s-a schimbat foarte mult, posibilitățile de export precum și aspirațiile la export au crescut. Creșterea nevoilor este semnificativă, avem nevoie de semne distinctive, de diferite mărci care să ne atragă atenția la calitatea remarcabilă. Susținătorii premiului prin fondarea unei noi categorii de premii, oferă posibilitatea companiilor să își arate calitatea ridicată a produselor sau serviciilor pe piața națională sau internațională. Premiul Value&Quality Award reprezintă excelența pe piața produselor sau serviciilor ce sunt în conformitate cu cerințele de astăzi, dar sunt bazate pe tradițiile locale sau vechi.

„Afacerea noastră de succes a început de la un vis care întruchipa nostalgia gusturilor din copilărie, savoarea bucatelor tradiționale cu ani de experiență în spate, fericirea şi mulțumirea care se pot citi pe chipurile celor ce ne trec pragul şi ne încearcă rețelele – arome care împletesc tradiționalul cu gustul modern al ingredientelor locale, prospețime, rafinament şi extaz culinar.” – Wisky Petri Ágnes

Petry Bistro Grill&Wine și-a găsit locul în clădirea primului magazin al firmei Petry

Ne-am propus să extindem spațiul care se bucura de atâta succes, prin inaugurarea unui Atelier de Prezentare şi al unui Muzeu menite să întâmpine așteptările clienților în materie de prospețime, calitate superioară şi rețete personalizate.

Această clădire este, din mai multe motive, una specială pentru familia Petry. În primul rând, pentru că a fost locul primului magazin din istoria modernă a firmei. Pe partea stradală a clădirii s-a amenajat un magazin, iar partea din spate a fost transformată într-o unitate de prelucrare a cărnii. În urmă cu câțiva ani am hotărât să amenajăm aici ceva special, un loc unic și frumos. Un spațiu în care clienții pot cumpăra alimente locale proaspete, ingrediente de calitate bună, un loc în care deservirea este rapidă și atmosfera plăcută. Scopul nostru a fost realizarea unui spațiu, pe care oamenii îl vizitează cu plăcere și dacă doresc, au posibilitatea să mănânce și ceva bun. Bijuteria bucătăriei clasice de bistro, care a completat acest loc special, este cuptorul Josper, un mixt perfect între grătar și cuptor, datorită căruia preparatele oferă o experiență gastronomică unică.

Produsele și serviciile câștigătoare din cadrul Grupului Petry vor purta cu mândrie marca premiului Value&Quality Award.