Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Party to Remember – un serviciu de catering unic, marca Petry Bistro

Proprietarii și managerii Petry Bistro îți aduc pe tavă un serviciu de catering nou-nouț.

„Organizarea unei petreceri sau a unei reuniuni este o activitate complexă, iar pregătirea unui meniu de la zero este o activitate costisitoare, care îți dă prea multe bătăi de cap. Lasă pe seama noastră prepararea mâncării și tu te poți ocupa de celelalte detalii esențiale organizării unei petreceri reușite. Noul serviciu de catering Party to Remember vine în ajutorul tău!” - Varga-Pál-Petri Júlia, proprietar Petry Bistro Grill & Wine. 

Ce este Party to Remember?

Party to Remember este cel mai nou serviciu de catering marca Petry Bistro. Acesta este destinat petrecerilor, reuniunilor de familie (maxim 50 de persoane), petrecerilor între prieteni, evenimente de tip garden party, precum și alte reuniuni mai intime sau speciale.

Evenimentele corporate se află, de asemenea, pe lista noastră. Noi te vom ajuta cu servicii corespunzătoare pentru ca petrecerea ta corporată să fie una de succes.

Ce servicii îți oferim prin intermediul serviciului de catering Party to Remember?

Serviciul nostru de catering Party to Remember vine în ajutorul gazdelor nu doar cu pregătirea meniului pentru eveniment, dar și cu pregătirea meselor. Îți oferim servicii complete de catering, furnizăm de la mese, scaune, până la tacâmuri, farfurii, pahare și tot ce ține de prepararea și aranjarea preparatelor.

Masa de tip bufet este pregătită și decorată cu gust pentru ca bucatele să strălucească apetisant în fața invitaților. Acest serviciu este inclus în preț. Mâncarea de tip finger food este servită în mod elegant, iar variantele de preparate sunt foarte variate, astfel încât ai de unde alege. Mai multe decât atât, îți oferim și variante de mâncare vegană și vegetariană pentru acei invitați care nu pot consuma meniul principal.

„Mâncărurile sunt preparate cu atenție la cel mai fin detaliu de către bucătarii noștri iscusiți de la Petry Bistro. Preparatele îmbină nostalgia trecutului cu savorile explozive ale prezentului și ale bucătăriei internaționale, fiecare aroma se amestecă armonios pentru a încânta papilele gustative și pentru a oferi invitaților o experiență culinară fără precedent.” Wisky-Petri Ágnes, proprietar Petry Bistro Grill&Wine

Bineînțeles, de la un eveniment organizat de tine nu pot lipsi chelnerii. Petry Bistro are grijă și de acest detaliu important. Numărul chelnerilor furnizați va fi în funcție de numărul de persoane prezente la eveniment. Pe lângă mâncare poți opta și pentru un pachet de băuturi marca Petry Bistro, vinuri comercializate de noi, dar și alte băuturi fine sau de tip aperitiv. 

Care este costul acestui serviciu de catering?

Știm că un element important în organizarea unei petreceri este stabilirea unui buget, de aceea, Júlia, una dintre proprietarii Petry Bistro, îți va oferi răspunsul la această întrebare.

„În funcție de felurile de servicii și meniu alese, prețurile pot varia de la 60 de lei pe persoană, până la 120 de lei. Aceste tarife includ mâncarea, vesela și decorațiunile, doar băuturile nu sunt incluse în preț. Acestea vor fi calculate separat. Pentru rezervări și informații adiționale, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon  0752790040, iar echipa Petry Bistro vine în ajutorul tău.” Varga-Pál-Petri Júlia

„Júlia, abia aștept evenimentele în cadrul cărui Petry Bistro oferă un Party to Remember, organizarea serviciilor de catering va fi o activitate de neuitat, iar zâmbetele invitaților și plăcerea care o vor resimți după ce vor gusta din preparate este o recompensă ce ne va umple sufletul de bucurie!” - Wisky-Petri Ágnes.