Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Party to Remember – un serviciu de catering cu mâncare delicioasă și băuturi fine

Party to Remember este un serviciu de catering dezvoltat de echipa Petry Bistro pentru reuniuni de familie, petreceri, evenimente corporate, zile de naștere și nu numai. În cadrul acestuia oferim meniuri diverse și băuturi explozive.

Ce oferte de meniu îți oferă serviciul de catering Party to Remember? 

Meniurile se servesc în regim de bufet suedez, avem trei variante, însă acestea pot fi personalizate după bunul plac. Băuturile nu sunt incluse în bufetul suedez, acestea vin în pachete separate pentru care poți să optezi sau să le personalizezi.

Prima variantă de bufet suedez include salate delicioase de năut cu morcovi, salate de fructe, frigărui cu pepene și frigărui cu roșii cherry și mozzarella de îți lasă gura apă.

Invitații se mai pot delecta cu sandwhiciuri cu rulade de pui, salate de fructe delicioase și salsa de mango și căpșuni.

A doua variantă de meniu include gustări delicioase și sănătoase. Invitații pot gusta salate de legume cu quinoa, frigărui cu roșii, mozzarella aromatizate cu busuioc. Mini sandwhicurile cu salam chorizo, baghetele cu cremă de ouă, burrito cu mușchi de vită se vor prezenta în mod apetisant în fața participanților ademenindu-i cu aroma lor unică.

Salatele de fructe, salsa cu mango și căpșuni ornată cu biluțe de brânză sunt gustări dulci aromate și sănătoase. Popcornul cu caramel și bacon va fi o adevărată surpriză pentru toți cei prezenți la evenimentul tău.

La a treia variantă de meniu mesele vor fi ornate cu gustări ce îți lasă gura apă. Invitații vor fi surprinși de gustul unic de halloumi fries cu sos de iaurt, de salata mixtă apetisantă cu piept de rață afumat. 

Frigăruile de pepene galben și speck vor fi foarte apreciate, iar sandwhicurile și ruladele cu somon afumat vor satisface papilele gustative și ale celor mai pretențioși participanți de la evenimentul tău.

Meniul este unul pentru orice gurmand iubitor de gustări fine. Gustările cu creveți sunt ideale pentru iubitorii de fructe de mare, iar pateul din ficat de gâsca aromat de trufe se va topi fin pe papilele gustative în timp ce este delectat. Salatele de fructe, salsa de mango și churros-ul vor fi deserturi delicioase pentru toți iubitorii de dulce.

În funcție de felurile de servicii și meniu alese, prețurile variază între 60 și 120 de lei pe persoană. Acesta include mâncarea, vesela și decorațiunile, doar băuturile nu sunt incluse în preț. Acestea vor fi calculate separat. 

Pachetele de băuturi

Acestea includ apă, cafea, băuturi carbogazoase, limonade, beri artizanale, cocktailuri și vinuri pe care le poți alege după bunul plac. Avem și pachet de băuturi all inclusive, dar acestea se pot achiziționa și separat pe bucată.

Serviciul de catering Party to Remember îți oferă cele mai memorabile momente gurmande pe care invitații tăi nu le vor uita niciodată. Contactează-ne pentru mai multe detalii: 0752 790 040.