Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Încearcă meniul „Share Your Food” cu prietenii!

Conceptul Share your food sau împarte mâncarea cu prietenii a început să se răspândească foarte mult în ultimul timp, în parte fiindcă această idee aduce cu sine numeroase avantaje pentru gurmanzi şi pentru acele persoane care preferă de fiecare dată, un meniu personalizat. Un meniu tip Share your food conține o serie de preparate, servite în porții mai mici decât un meniu normal, însă foarte diversificate, astfel că fiecare persoană din grup are șansa de a încerca fiecare fel de mâncare.

          Spre deosebire de o masă tradițională alcătuită din aperitiv, antreu şi desert, stilul de servire al unui meniu de tip Share your food permite mixarea unor preparate unice şi foarte diversificate. În plus, un beneficiu major pentru cei ce sunt preocupați de siluetă şi sănătate este acela că prin comandarea unui astfel de meniu, aceștia dețin controlul absolut cu privire la ce şi cât mănâncă, tocmai pentru că porțiile sunt mai mici şi astfel conținutul caloric al întregii mese este cu mult redus față de un meniu tradițional care se servește în porții imense şi care ne determină să servim mai mult decât este recomandat la o masă.

Pe lângă avantajele ce țin de diversificare, aport caloric scăzut, gusturi noi, fabuloase şi mai accesibile ca preț decât un meniu tradițional, un meniu tip împarte mâncarea cu prietenii ne apropie mai mult, ne oferă ocazia să comunicăm mai mult, întărind relațiile cu cei din jur.

Acest concept de a împarți mâncarea cu prietenii stă la baza meniului Petry Bistro Grill&Wine care include diverse variante de preparate, ce se servesc în așa fel încât fiecare persoană să poată degusta din fiecare sortiment.

          Meniul mic de tip Share your food din oferta noastră, la 59 lei/pers., pentru minim 4 persoane, include câteva preparate de grătar precum: ceafă de porc uriașă, mușchi de vită maturată, obraji de vită sous-vide şi frigărui asortate, cu 4 feluri de sosuri, cu garnitură de cartofi copți în coajă, cu bacon şi ceapă caramelizată, legume de sezon sau salată şi promite gusturi desăvârșite prin gătirea la celebrul Josper. Porțiile conțin minim 500 g/persoană, suficient pentru a vă păstra silueta suplă şi pentru a vă sătura în același timp.

          Meniul mare din oferta Petry Bistro Grill&Wine, la 99 lei/pers., pentru patru sau mai multe persoane include aperitive, fel principal, desert, vin și apă. Aperitivele includ un fel senzațional din măduva de vită servită cu fulgi de ceapă prăjită pe pâine și bruschete speciale. Felul principal constă în: cocoșel pitic făcut la Josper, servit cu sos catalan, coaste de vită gătite sous vide, deliciul măcelarului Petry, piept de rață cu unt aromatizat cu trufe, ardei copți la Josper, cartofi copți cu sos de smântâna, bacon și ceapa caramelizată, sparanghel la gril. La desert servim: prăjitura cu brânza de vaci și cheesecake cu fructe de pădure. Între gustări, clienții pot servi vinuri fine, rare, la alegere, ce merg de minune cu atmosfera relaxantă. O porție din meniul mare conține minim 950 g/pers, mai mult decât suficient pentru satisface poftele oricărui gurmand.

          La Petry Bistro, îi încurajăm pe cei mai pofticioși, mai gurmanzi și mai critici oaspeți ai noștri să se aventureze în meniul nostru tip Share your food pentru o experiență culinară unică, cu preparate gătite în Josper, cu aromă și textură mult mai calitative decât cele preparate într-un cuptor obișnuit. Deoarece, împărtășirea efectivă a preparatelor leagă cuplurile și grupurile deopotrivă şi creează legături pe viață. Vă așteptăm cu drag! Pentru a rezerva o masă, vă rugăm să sunați la numărul 0725 510 511.