Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Meniu pentru Gurmanzi la Petry Bistro

Un meniu gurmand trebuie să aibă un aspect apetisant, arome ce se înlănțuie ca într-un dans al gusturilor desăvârșite și un gust divin ce îți încântă toate simțurile. Meniul pentru gurmanzi de la Petry Bistro este un meniu ce te ademenește cu feluri variate de mâncare ce îți stârnesc apetitul și îți gâdilă papilele gustative cu condimente și arome inedite.

Cum trebuie să arate un meniu gurmand?

Aspectul contează foarte mult în acest caz, culorile preparatelor trebuie să se combine în mod desăvârșit realizând un joc cromatic ce îți atrag privirile. Aspectul unui meniu gurmand este demn de Instagram, este extrem de fotogenic și face parte din categoria instagrammable food. Este un meniu ce îți ia ochii. Pe lângă un aspect apetisant, gustul felurilor din mâncare dintr-un meniu pentru gurmanzi trebuie să fie unul peste măsura așteptărilor.

Pentru o experiență culinară armonioasă și de neuitat, bucătarul chef trebuie să împerecheze garnitura cu felul principal într-o poveste de dragoste ce te va ridica pe culmile unui extaz al gustului și rafinamentului. Petry Bistro îți va oferi o experiență gurmandă de neuitat. Haide să vedem, așadar ce conține meniul nostru pentru gurmanzi, îți vom face turul preparatelor noastre apetisante.

Ce preparate conține meniul pentru gurmanzi de la Petry Bistro Grill and Wine?

Mici gustări cu efect

Pentru un aperitiv apetisant, bucătarii noștrii iscusiți au pregătit mici gustări. O delicatesă aperitiv sunt momițele de vițel preparate cu o crustă crocantă și servite pe pat de brunoise cu roșii proaspete alături de un dressing gustos de ardei copți ce elevează aroma acestora.

Supă cremă fină și gustoasă

După un aperitiv cu arome intense, noi îți prezentăm o supă cremă de piersici cu o aromă divină, un gust delicat servită cu un sos tartar de nectarine și aromatizat cu un pesto de busuioc ce îți ridică simțurile la un nou nivel.

Feluri principale ce îți lasă gura apă

Ți-am pregătit feluri principale combinate într-un mod inedit ce se topesc în gură, a căror arome se înlănțuiesc într-o strânsoare armonioasă și divină. Poți opta pentru file de păstrăv în foietaj crocant servit pe un pat de legume, alături de chivas proaspăt.

Iubitorii de carne de pasăre vor fi încântați de rața fragedă gătită în Josper alături de o garnitură pufoasă de piure de morcovi și un sos gentil și acrișor de vișine pentru a echilibra aromele și a-ți delecta simțurile.

Dacă iubești carnea și dorești preparate din tipuri de cărnuri mai alese, îți recomandăm steakul nostru Black Angus Tomahwak echilibrat cu o garnitură din legume, cartofi steak și servit cu un sos iute de piper verde.

Un alt preparat ce va fi preferatul gurmanzilor sunt obrajii de porc în sos vide servit cu cartofi aromatizați cu usturoi și legume. Un sos forestier din ciuperci de pădure te va încânta peste măsura și completează perfect acest preparat delicios. Mușchiul de vită local maturat este de asemenea o alegere perfectă, care este complimentată de o delicioasă spumă de cartofi mov, ceapă marinată și sos brun. 

Cireașa de pe tort- desertul perfect

Un meniu pentru gurmanzi trebuie să conțină un desert pe măsură ce îți va încânta simțurile, așadar te așteptăm să încerci un desert franțuzesc divin, Mille-feuille! Vino să le guști pe toate!

Rezervări de masă: 0725 510 511