Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Meniu nou cu preparate de toamnă la Petry Bistro Grill&Wine

Odată cu schimbarea sezonului, cu venirea unui nou anotimp este bine să încercăm noi arome și preparate realizate din ingrediente sezoniere ce te vor face să trăiești mult mai intens și să apreciezi frumusețea fiecărui anotimp.

Am plăcerea să vă informez că meniul este acum schimbat cu noi specialități deosebite pe care merită să le încercați!

Vă recomand să încercați coastele de vită sous-vide prăjite la cuptorul Josper, rizotto cu ciuperci de pădure și pentru desert brownie cu nuci și sos de vișine fierbinte - pentru a enumera doar câteva feluri de mâncare din noul meniu. 

Noile preparate vă vor încânta cu siguranță. Prin multă muncă, pasiune și dedicare, bucătarul șef Szilágyi Róbert a realizat specialități noi perfecte pentru noul sezon. Arome perfecte de gusturi care merg bine într-o seară de toamnă.

Într-o seară, alături de soția mea Júlia, am decis să luăm cina și să ne eliberăm de stresul acumulat peste zi. O surpriză plăcută a venit din partea bucătarului șef.

– Știu că ați avut o zi grea, așa că iată o surpriză din partea mea! – ne întâmpina în restaurant Chef Róbert. – Vă prezint în premieră câteva preparate ale noului meniu. Coaste de vită sous-vide și prăjite la cuptorul Josper pentru Zsolt, și rizotto cu ciuperci de pădure cu o aromă unică pentru Júlia. Poftă bună!

– Mmm… ce aromă poate primi carnea preparată la cuptorul Josper. Coastele de vită au fost extraordinare!

– Ce părere ai despre aroma cărnii? – mă întreba Júlia.

– Nu se compară carnea care este provenită din fermele locale cu cea din supermarket. Coastele de vită au un gust plăcut, friptura este suculentă, pătrunsă îndeajuns. Cum ți se pare rizotto cu ciuperci de pădure?

– A fost foarte bun! Gustul și aroma naturală a ciupercilor de pădure este de neegalat.

Produsele provenite de la fermierii locali și ingredientele de sezon, cu siguranță, dau aroma preparatelor. Am rămas plăcut surprins împreună cu soția mea, savurând în liniște fiecare înghițitură.

– Acum vreau să vă surprind cu noul desert! Brownie cu nuci și sos de vișine    fierbinte. – striga din bucătărie Chef Róbert

Chiar dacă după cele două preparate sățioase eram sătuli, nu puteam să refuz desertul. Arăta superb, doar privindu-l îmi făcea cu ochiul. Soția mea a încercat prima.                            

După o scurtă pauză am încercat și eu prima înghițitură. Totul a fost divin, un gust ce se topea în gură. O explozie de gusturi, aroma prăjiturii, a nucilor și sosul fierbinte de vișine care era ușor acrișor se îmbina perfect cu gustul de nuci și ciocolată neagră.

Dacă doriți să savurați o masă de neuitat, alegeți preparatele de pe meniul Petry Bistro. Fiecare fel de mâncare este făcut cu dragoste și pasiune în gastronomie. Acest lucru se simte prin gustul și calitatea preparatelor și a ingredientelor naturale.

Totul este servit cu mare atenție. Interiorul restaurantului oferă un ambient plăcut în care poți servi liniștit preparatele.

Recomand cu mare căldură musafirilor vechi și noi să gustați noile preparate! Vă vor încânta! Pentru rezervări vă rugăm să sunați la 0725-510.511

Varga-Pál-Petri Zsolt