Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Meniu Best Friends – pentru o întâlnire cu fetele

În fiecare an împreună cu prietenele mele dragi avem o tradiție de primăvară. Organizăm o ieșire cu fetele în oraș săptămânal pentru a savura un desert delicios.
Săptămâna aceasta ne vom delecta cu un desert apetisant de la Petry Bistro, iar meniul Best Friends este ideal pentru această ocazie. Best Friends’ Menu conține patru cheesecake-uri și patru pahare de șampanie, iar aceasta nu este tot, el vine la un preț accesibil de doar 40 de lei.

Ieșirile împreună cu fetele în oraș nu vor fi deloc costisitoare, deoarece Petry Bistro îți oferă acest meniu la un preț super convenabil, iar tu te vei putea bucura de momente speciale alături de cele mai bune prietene.

Sunt extrem de încântată să împart noul meniu cheesecake cu prietenele mele dragi. Consistența acestora este extrem de cremoasă și îți încântă papilele gustative, iar șampania acompaniază cu eleganță acest desert special. Aștept cu nerăbdare să depănăm împreună amintiri și să ne bucurăm de conversație, in compania unui desert de calitate superioară.

Cheesecake-urile de la Petry Bistro Grill & Wine au un gust divin și sunt realizate cu deosebită atenție la detalii, dar mai ales la combinarea aromelor pentru ca rezultatul final să fie unul peste măsura așteptărilor.
Aromele fine ale acestui desert vor crea un dans al senzațiilor asupra papilelor voastre gustative, iar prietenele tale vor aprecia această ieșire organizată de tine și te vor premia pentru originalitate.

Bucură-te de o primăvară specială alături de prietenele tale dragi. Organizează această ieșire cu fetele cât mai des și bucură-te de compania lor savurând meniul nostru special cu cheesecake și șampanie.

Petry Bistro îți oferă Best Friends Menu – un meniu special pentru tine și prietenele tale dragi!

Wisky-Petry Ágnes