top of page
POLITICA DE PRELUCRAREA DATELOR

1.

PETRY RETAIL SRL www.petrybistro.ro

 

2.

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, petrybistro.ro este obligată să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră

 

3.

Scopul colectării datelor este:

3.1

Informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la Bunurile și sau serviciile achiziționate;

3.2

Trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS);

3.3

De cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului;

 

4.

Prin completarea datelor dumneavoastră în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date www.petrybistro.ro, www.shop.petry.ro și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către www.petrybistro.ro, www.shop.petry.ro, cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

 

5.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

 

6.

Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa PETRY RETAIL SRL, CUI: RO34061444, Nr. Reg. Com. J26/108/2015, cu sediul în Târgu Mureș jud. Mureș, str. Scăricica nr. 1, ap.1, vă puteți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

6.1

O dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;

6.2

Să interveniți asupra datelor transmise;

6.3

Să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particular;

6.4

Să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

 

7.

petrybistro.ro poate notifica Clienții/Cumpărătorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

8.

petrybistro.ro nu promovează SPAM-ul. Orice Client/Cumpărător care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul petrybistro.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

15.9 Informatiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate in scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntampina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

15.10 Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțe judecatorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

bottom of page