Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Cele mai gustoase preparate din pește pe care trebuie să le încerci la Petry Bistro Grill&Wine

Preparatele din carne de pește sunt sănătoase, apetisante și un adevărat răsfăț pentru simțurile tale gustative. Petry Bistro Grill&Wine te răsfață în acest sezon cu preparate din pește ce te fac să visezi la o vacanța pe malul mării și îți încântă papilele gustative.

Savurează-le pe terasa bistroului nostru alături de o companie plăcută și bucură-te de fiecare aromă ce se dezlănțuie din fiecare preparat în parte. Hai să vezi ce ți-am pregătit!

File de păstrăv apetisant pe pat de legume

Pregătește-te să te lași ademenită de păstrăvul nostru file servit pe un pat de legume apetisant, cu un foietaj crocant. Sosul întronează preparatul și îl ridică la adevărata lui valoare. De aceea, am pregătit alături de acest pește gustos, un sos diafan din unt cu chivas proaspăt. Un sos delicat și plin de caracter.

Un vin select se ia la dans cu acest preparat apetisant. Noi îti recomandăm Feteasca Regală ce are o notă fructată, parfumată ce își răspândește aroma asupra preparatului într-un dans senzual de gusturi fine.

Steak de ton în crustă crocantă de susan și migdale

O nouă abordare a unui preparat din pește, este steak-ul de ton gătit într-o crustă savuroasă de susan și migdale. Aroma migdalelor, a susanului oferă o notă plăcută acestui preparat, realizând o explozie fină de combinații ce îți gâdilă simțurile. Servit alături de lămâie, care oferă o atingere finală ce completează întregul spectru de arome preparatul va fi la înălțimea oricărei așteptări gurmande.

O atingere ca un sărut de vară ce se armonizează cu acest preparat va fi un pahar de vin Petry Rose. Un vin al casei suav, subtil și fin ce te va încânta.

Creveți aromați la Josper cu ierburi fine și usturoi

Un preparat cu o tentă mediteraneeană își face apariția în meniul nostru, iar abordarea noastră unică te va face să oftezi de plăcere. Creveți pregătiți la Josper au un gust unic, fin, dar în același timp intens. Ornați de ierburi fine și de gustul intens și provocator al usturoiului, acest preparat va deveni unul dintre preferatele tale.

O aromă de piersică va acompania acest preparat, deoarece un pahar de vin Petry Riesling va crea o explozie de gusturi și o combinație de emoție.

Vara aceasta Petry Bistro Grill&Wine îți oferă răsfățul de care ai nevoie prin preparate fine și apetisante, pregătite cu mare grijă și dragoste pentru ca tu să te bucuri de o experiența culinară desăvârșită.Te invităm la terasa noastră ca să te bucuri și tu de această experiență unică! Rezervă-ți o masă acum: 0725 510 511