Marosvásárhely, Rákoczi lépcső, 1 szám
(0725)-510-511
Business Lunch – üzleti ebéd hetente megújuló menüvel

Bár tárgyalási tehetségét nagy valószínűséggel idővel mélyítette el, egy sikeres üzleti megbeszélés kedvező feltételeit akár pillanatok alatt megismerheti, ha követi tanácsainkat. Egy jól sikerült business lunch-nak ugyanis van néhány titka.

Abban az esteben, ha üzleti tárgyalásait összekapcsolná egy finom étkezéssel, érdemes figyelembe venni néhány alapvető dolgot, és tudatosan kiválasztani a célnak leginkább megfelelő helyszínt. 

A Petry Bistro Grill&Wine csapata nagy körültekintéssel állítja össze a menüt, annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget nyújthassuk azok számára, akik üzleti megbeszéléseikhez keresik a megfelelő étlapot és helyszínt. Az előétel, főétel és desszert szabad társítása mindig személyre szabott menüsor összeállítását teszi lehetővé.

Ez az elv érvényesül a Business Lunch menüjének kialakításánál is, ami meglepő módon jóval nagyobb sikerének örvend, mint azt a kezdetekkor reméltük.

Jóleső érzéssel gondolok vissza az első üzleti ebédre amit a Petrynél fogyasztottam el, egy olyan ügyfél társaságában, akit akkor még kevéssé ismertem. Mivel üzletről csak jóllakottan és kellemes környezetben érdemes beszélni, arra gondoltam, kipróbálom ezt a szolgáltatást a Petrynél. Az üzlettárs, akivel akkor leültem mára a bisztró törzsvendége és egyik legfontosabb partnerem.

Akkoriban, akárcsak most is, a Petry menüje lehetővé tette, hogy hétköznaponként 12-15 óra között kiemelkedő minőségű fogások mellett alakíthassunk ki jelentős üzleti kapcsolatokat. Emlékszem, akkor épp egy pénteki nap volt és a reggeli elmaradt egy váratlan gyűlés miatt, úgyhogy jövendőbeli üzlettársam beleegyezésével választottunk egy helyet, ahol gyorsan és színvonalas körülmények között ebédelhetünk az üzleti megbeszélés mellett. Erre a célra a Petry Bistro tökéletesen megfelelt.


Arra, hogy Victor mit rendelt, nem emlékszem, de magam számára zöldborsó krémlevest ren

deltem, starternek zucchini chipset, egy adag marhabélszínes tésztát főételnek, majd egy erős kávét és desszertet elvitelre.

Amire még határozottan emlékszem - a gyümölcsöző üzleti megbeszélés mellett – hogy Victor nagyra értékelte a finom ételeket és a gyors kiszolgálást, ami jogos megállapítás volt, hiszen minden, amit rendeltünk, kevesebb mint 30 perc alatt került az asztalunkra.

Gratulálok, Zsolt! Tetszik, amit létrehoztál itt. Az étel páratlan, a kiszolgálás pedig egyszerűen csillagos 10-es! Nem is hasonlítható semmilyen napi menühöz, amit más étteremben fogyaszthattunk volna. Üzlethez – tökéletes hely!

Hát így ért véget egy sikeres hét úgy szakmai, mint személyes értelemben.  A Victortól kapott dicsérő szavak és biztatás sarkallt arra, hogy kibővítsem a Business Lunch menüt, hiszen a bisztróban újabb és újabb kombinációkat alkotunk hetente, a változatos és sikeres üzleti megbeszélések kísérőjeként.  

A Petry Bistro – Grill&Wine étterem Facebook oldalán megtekintheti a heti Business Lunch menüt. 

Varga-Pál-Petri Zsolt