Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Business Lunch - în fiecare săptămână, alt meniu

Cu abilitatea de a fi cel mai bun negociator nu te naşti, ci o înveți pe parcurs, însă cheia unui business lunch de succes constă în doar câteva lucruri extrem de simple. Atunci când vrei să combini afacerile cu o masă bună trebuie să fii meticulos şi să-ți pregătești ideile cu tact şi rigurozitate şi mai ales, să te concentrezi pe alegerea locației perfecte. 

La Petry Bistro Grill&Wine suntem mereu conștiincioși în ceea ce privește meniul, oferind tuturor celor care ne trec pragul în căutarea locației perfecte, posibilitatea de a combina felurile de mâncare oferite la starter, main course sau desert după bunul plac, reușind astfel să îşi creeze un meniu personalizat. Acest concept de business lunch l-am preluat şi l-am adaptat meniurilor noastre, nefiind 100% convinși că va fi atât de cerut cum este astăzi. Cu toate acestea, succesul pare să fie din ce în ce mai mare.

Îmi amintesc cu drag de primul meu business lunch la Petry, ocazie perfectă de a discuta despre afaceri cu un partener ce îmi era foarte puțin cunoscut pe atunci. Și cum afacerile se discută mai bine pe stomacul plin şi într-o atmosferă relaxată, am decis să testez noul concept al bistroului Petry asupra unui posibil viitor parteneriat între mine și cel ce urma să-mi devină un important partener de afaceri şi un client fidel al bistroului.

Şi atunci ca şi acum meniul bistroului Petry oferea clienților posibilitatea de a se bucura de un prânz bun şi de a stabili colaborări pe termen lung, de luni până vineri între orele 12-15. Ţin minte că am ajuns la bistro într-o zi de vineri, după ce sărisem peste micul dejun pentru a ajunge la o ședință care era programată foarte devreme, iar pentru că Victor, presupusul viitor colaborator, îşi exprimase acordul să ne discutăm afacerile la un lunch cu servire rapidă, Petry părea locația perfectă.

Nu îmi mai amintesc exact ce a comandat Victor, însă ştiu sigur că eu am optat  pentru o supă cremă de mazăre cu chips zucchini la starter, o porţie de papardele cu mușchi de vită pentru main course şi o cafea tare. Desertul l-am luat la pachet.

Ceea ce mi-a rămas în minte după acest business lunch roditor cu Victor a fost faptul că el a rămas plăcut impresionat de calitatea mâncării și de servirea super rapidă, iar când vorbesc de servirea rapidă mă refer la faptul că absolut tot ce comandasem la acea întâlnire scurtă ne-a fost servit în mai puţin de 30 de minute.

Felicitări, Zsolt! Îmi place foarte mult ce ai realizat aici. Mâncarea este inedită, iar servirea şi amabilitatea ospătarilor este de nota 10. Nici pe departe nu se compară cu meniul zilei pe care l-aş fi primit în orice alt local din oraş. E un loc ideal pentru a discuta afaceri.

Şi uite aşa am încheiat atunci o săptămână fructuoasă, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Cuvintele de laudă şi satisfacția pe care le-am primit de la Victor, m-au determinat să diversific meniul Business Lunch, astfel că în fiecare săptămână deschidem inimi şi noi colaborări de succes la bistroul Petry.

Pentru a vedea meniul săptămânal din categoria business lunch, vizitați pagina noastră de Facebook: Petry Bistro – Grill&Wine.

Varga-Pál-Petri Zsolt