Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Brunch: Un mic dejun târziu și un prânz luat mai devreme

Brunch-ul este o întâlnire specială bazată pe conversații interesante, care ne ajută să uităm de problemele de zi cu zi.

De ce poate fi un brunch bun?

  • Pentru că Duminica putem să ne relaxăm mai mult
  • Pentru că nu este nevoie să-ți pierzi tu timpul pregătindu-l
  • Pentru că poți să petreci mai mult timp cu cei dragi
  • Pentru că nu trebuie să-ți petreci toată ziua în bucătărie preparând prânzul sau făcând curățenie în așteptarea oaspeților
  • La prânz poți să bei liniștit un pahar de șampanie
  • Și să nu uităm cel mai important motiv: poți să lenevești toată ziua

Întradevăr obiceiul brunch-ului încă nu ne-a cucerit țara, dar noi, cei din echipa Petry Bistro Grill&Wine, spre deosebire de alte locații de catering, suntem fermecați de acesta și suntem gata să pregătim de 1 Decembrie, la noi în locație, un brunch pentru familii sau grupuri de prieteni.

Totuși care credeți că sunt felurile de mâncare ce nu pot lipsi de la un brunch? Pe lângă produsele proaspete de patiserie, clătitele, brânzeturile, preparatele reci și preparetele din ouă au un rol important în brunch-uri.
Unul dintre preparatele iconice ale brunch-ului este oul Benedict cu sos olandez.

Poți să-ți imaginezi mirosul acestor preparate? Ți le-ai imaginat deja consumate împreună cu prietenii pe fundalul unei unei muzici bune? Dacă răspunsul este da, atunci pregătește-te și vino în Petry Bistro Grill&Wine la brunch-ul nostru, care va avea loc pe 1 Decembrie începând de la ora 11. Și ca să ne asigurăm că toți membrii familiei își petrec frumos timpul la noi, am pregătit și câteva activități pentru copii, în timp ce Vizi va fi prezent, gata să ne cânte musică live.