Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Ați gustat deja un Black Angus T-Bone Steak pregătit la Petry Bistro?

T-Bone Steak este delicioasa noastră friptură pregătită la Grill Wine în cuptorul Josper care este folosit în foarte multe restaurante cu renume în lume.

Steak-ul de vită este o adevărată delicatesă. T-Bone este format din două tipuri de carne: pe de o parte a osului în formă de T este antricot iar pe cealaltă parte este mușchiuleț. Acesta este preparat în cuptorul Josper care face minuni cu aceste preparate. Noi recomandăm steakul la nivel mediu datorită coacerii, dar și a texturii fripturii în urma preparării.

Pentru că alături de un steak de cinste trebuie să stea și un vin select, iar pentru că vinul ne răsfață papilele gustative, dedicăm o atenție specială lichiorii lui Bachus.

Noi vă invităm să degustați niște vinuri alese, veți putea alege diverse sortimente din podgoriile românești și internaționale de renume. Vă veți putea, așadar încânta papilele gustative cu o fantezie de arome și explozii de gusturi.

Astăzi vom vorbi despre crama unde se spune despre vița de vie că este pură, care este locul ideal pentru conservarea tuturor soiurilor de viță de vie din lume și a celor mai aromate specii.

Am ales crama Vina Chocalan aflată în celebra zonă Maipo Valley, unde serile sunt răcoroase, iar briza oceanului Pacific creează un contrast între zi și noapte lăsând strugurii să se coacă lent. Strugurii recoltați sunt folosiți la producerea unor vinuri delicioase.

Acest teritoriu al Americii de Sud produce vinuri roșii intense, proaspete cu o aciditate naturală ce îți încântă toate simțurile și îți răsfață papilele gustative. Aici se cultivă o specie intensă de viță de vie numită Carmenere.

Soiul de struguri Carmenere este folosit la producerea vinului Chocalan care are un gust puternic și intens.

Vinul Chocalan aflat în colecția aleasă de la Petry a fost produs din recolta de struguri a anului 2015, este de culoare roșie, are un ton intens, un gust condimentat în care întâlnim aromele de piper negru și boia cu note de smochine, prune și coacăze negre. O adevărată combinație exotică ce va completa aroma unui steak de vită.

Paleta acestor combinații este una foarte catifelată, mătăsoasă cu subtonuri delicioase, care accentuează aromele de coacăze negre și smochine.

Acest vin este ideal pentru o seară romantică, un eveniment select sau pentru o ieșire specială în oraș. Aroma desăvârșită te va purta în pas de dans pe meleagurile Americii de Sud și te va încânta peste măsură.

Am ales această combinație deoarece, acest vin are personalitate și încântă prin gusturi puternice. Acesta este ideal alături de rețeta delcioasă de Black Angus T-Bone Steak de la Petry Bistro Wine and Grill. Pregătit mediu steakul nostru special va fi completat de soiul de vin Chocalan și te va învălui într-un rafinament al gustului.

Petry îți recomandă această combinație fantezistă și îți urează poftă bună. Vino la Petry Bistro Grill&Wine pentru a gusta și tu din acest vin intens și pentru a-l savura alături de un steak pe cinste în compania celor mai buni prieteni sau a jumătății tale.

Împreună cu noi pleci într-o călătorie a gusturilor intense ce te vor uimi peste măsură și te vor încânta cu notele lor misterioase.