Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
5 lucruri pe care nu le știai despre cuptorul Josper

Josper este o combinație dintre un grill și un cuptor clasic într-un singur aparat.

Este un cuptor foarte apreciat în domeniul horeca. Josper este foarte popular în rândul restaurantelor, braseriilor, bistro-urilor, în haute cuisine.

Josper este un cuptor ce funcționează în totalitate cu cărbune. Are un design unic asemănător unui cuptor tip barbecue. Josper are diferite niveluri de gătire, este flexibil, robust, ușor de utilizat, cu un sistem de deschidere frontal și ventilație.

De ce un cuptor Josper?

  1. Petry Bistro Grill and Wine a ales acest cuptor pentru capacitățile pe care le oferă, pentru designul său simplu și pentru modul ușor de utilizare.
  2. Oferă rezultate optime pentru orice tip de preparat. Operează la temperaturi ridicate și te ajută să pregătești carnea la grill și la prăjitul acesteia. Josper funcționează la temperaturi de până la 300-350 grade.
  3. Cuptorul Josper oferă o aromă unică cărnii datorită sistemului de coacere pe bază de cărbune. Carnea își păstrează textura și devine moale, suculentă și gustoasă.
  4. Un alt avantaj al acestui aparat de gătit este viteza de prepare. Josper este cu 35% mai rapid decât un grill deschis.
  5. Pe lângă toate acestea, el consumă cu până la 40% mai puțin cărbune decât un grill. Este ușor de folosit, ușor de curățat și oferă preparate grill la standarde înalte.

Noi cei de la Petry apreciem acest cuptor pentru versatilitatea acestuia, pentru tehnologia de ultimă generație care îmbină metodele tradiționale cu tehnologia

Mai apreciem cuptorul Josper pentru zâmbetele pe care preparatele realizate în acest cuptor le imprimă pe fețele clienților. Vă așteptăm cu drag să gustați preparatele noastre, proaspăt scoase din Josper la Petry Bistro Grill&Wine. Pentru rezervări sunați la 0725 510 511!