Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Real Eats prin ochii unui profesionist

Monica Sânpălean, nutriționista serviciului Real Eats răspunde la câteva întrebări importante în legătură cu acest serviciu.

De ce crezi că serviciul Real Eats este o idee bună?

Am fost de la bun început încântată de această idee pentru că vine în salvarea celor care vor să își îmbunătățească alimentația, dar au foarte puțin timp la dispoziție pentru cumpărături, gătit și pregătirea meselor.

Mai în glumă, mai în serios, majoritatea pacienților mei după ce primesc planul alimentar, vin cu întrebarea ”dar nu cunoști pe cineva care să vină și să ne facă de mâncare?

Sunt extrem de mândră de cei care depun eforturi considerabile, ca să mănânce ceea ce trebuie, dar iată că acum, cu ajutorul acestui meniu, avem o rezolvare și pentru cei care nu reușesc nicicum să se organizeze și recurg deseori la comenzi la domiciliu sau la locul de muncă.

Cui îi recomanzi acest serviciu?

Recomand acest meniu tuturor celor care, deși sunt foarte ocupați, doresc să mănânce preparate din ingrediente de calitate, combinate într-un mod absolut delicios. Bineînțeles, este potrivit și celor care vor să știe aportul caloric și proteic al preparatelor consumate, aici mă gândesc la persoanele care urmează un program de nutriție și sport sau pur și simplu își monitorizează aportul cu ajutorul anumitor aplicații. Și nu în ultimul rând celor care vor să își dezvolte cultura culinară, să încerce lucruri noi, și să realizeze că o mâncare sănătoasă nu trebuie să fie una fadă.

Ce sunt aspectele cele mai importante, atunci când pregătiți meniul cu bucătarul-șef de la Petry Bistro?

Când concepem meniurile săptămânale suntem focusați pe diversitate, pe combinații complete care să vă ofere atât starea de sațietate cât și energia de care aveți nevoie, pentru a vă desfășura acțivitățile. Desigur, nu neglijăm nici modul de preparare, gustul și aspectul mâncărurilor...pentru că prima dată ochii savurează orice preparat.