Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
3 vinuri rosé de savurat la Petry Bistro Grill&Wine

O dată cu sosirea primăverii și cu instalarea anotimpului cald gusturile mele se schimbă, iar alături de preparatele delicioase și lejere, îmi place să integrez în timpul cinelor sau a unui prânz sofisticat un pahar de vin rosé veritabil.

Aceste vinuri au un buchet fin, arome subtile fructate sau florale și sunt ideale pentru zilele călduțe de primăvară în care se simte mireasma florilor și copacilor înfloriți. Vinurile rosé sunt ușoare, ca o atingere de mătase pe papilele gustative și sunt o companie excelentă alături de o friptură din carne de pasăre sau pește, dar și în combinație cu deserturi fructate sau cu ciocolată.

Am îmbogățit colecția de vinuri cu 3 noi sortimente de vinuri rosé de excepție, suave, subtile și ușor parfumate: Prestige Rosé de Cricova, Hermeziu - Busuioaca de Bohotin demidulce și Petry Rosé.

Prestige Rosé este un vin de excepție, ce provine din soiul de struguri european roșu Cabernet-Sauvignon. Acest soi de vin este produs printr-un procedeu sofisticat, prin intermediul tehnicii criomacerării. Alături de un somon afumat și produse delicioase de patiserie, Prestige Rosé-ul sec este perfect. Îl poți savura la o cină specială cu iubitul tău sau la o seară de neuitat cu prietenele tale cele mai bune.

Busuioaca de Bohotin este un vin rosé gentil ce este companionul perfect al cărnii albe și a deserturilor cu mousse de ciocolată.

Cei care vor să guste dintr-un vin rosé de casă, le recomandăm Petry Rosé. Este vinul casei, un vin rosé ideal cu cocoșelul gătit la Josper sau cu un cheesecake light.

Eu ador tot sortimentul rosé alături de un cheesecake sau un preparat din pește.

Haideți și voi la Petry Bistro Grill & Wine să încercați unul dintre cele 3 sortimente de vinuri rosé și să vă delectați papilele gustative cu aroma lor în compania celor mai bune preparate culinare.

Varga-Pál Petri Júlia