Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
3 specialități pentru vegetarieni

Multe persoane încearcă să adopte un stil de viață diferit eliminând carnea din mesele lor. Nu este ușor să găsești un meniu vegetarian gustos pe placul tău care să aibă cu adevărat o aromă unică. În restaurantul nostru nici vegetarienii nu sunt neglijaţi, în loc de carne servim, printre altele, sparanghel, vinete, ardei şi multe alte legume proaspete.

Petry Bistro Grill and Wine oferă un meniu special din preparate pe bază de legume. Specialitățile noastre  pe bază de legume te îndeamnă să le încerci, fie că ești un vegetarian convins sau chiar un înrăit al preparatelor din carne.

Pentru a-ți satisface curiozitatea îți descriem cele 3 specialități pe care le pregătim pentru vegetarieni și desigur, nu uităm de deserturile delicioase care să încheie o masă rafinată.

Aperitive:
Vinete proaspete prăjite în Josper, servit cu sos catalan

Fel principal:
Salată mixtă cu brânză de capră în crustă de migdale și dressing de mango sau
Lasagna din zucchini cu brunoise de legume

Desert:
ouse de ciocolată servit cu înghețată de căpșuni 

Chiar dacă descrierea nu te-a convins, merită să încerci aceste meniuri. Produsele sunt naturale și proaspete, fiind pregătite cu migală primesc un gust și o aromă desăvârșită care îți încântă papilele gustative. Un preparat vegetarian bine gătit te va face să îl încerci de mai multe ori.

Alege meniul vegetarian din restaurantul Perty Bistro Grill and Wine și nu vei regreta. Încântă-ți papilele gustative cu aromele meniului nostru vegetarian!