Marosvásárhely, Rákoczi lépcső, 1 szám
(0725)-510-511
3 rozé bor, melyet érdemes kipróbálnod a Petry Bistro Grill&Wine-ban

A tavasz kezdetével és az idő felmelegedésével mindannyian szívesebben fogyasztunk könnyed, ízletes fogásokat, melyeket érdemes egy finom rozé borral társítani, hogy egy igazán emlékezetes kulináris élményben lehessen részünk.

A rozé borok könnyűek, zamatosak és ugyanolyan jól találnak egy sült csirke vagy hal mellé, mint egy csokoládés desszert mellé is. Enyhén gyümölcsös aromájukkal felidézik a tavaszi virágzás kezdetét, selymes textúrájukkal pedig gyengéden csillapítják a szomjúságot.

Borkínálatunkat három új rozé borral egészítettük ki, melyek lágyak, finomak és enyhén illatosak. A Cricova Prestige Rosé, a félédes Hermeziu - Busuioaca de Bohotin és a Petry Rosé a bisztró itallapjának új tagjai.

A Prestige Rosé egy igazán különleges bor, mely az európai Cabernet-Sauvignon fajból nyerhető. A száraz rozé tökéletesen illik egy füstölt lazac, vagy akár egy ízletes péksütemény mellé is. Romantikus vacsorák, barátnős találkozók elmaradhatatlan kelléke.

A Busuioaca de Bohotin egy kellemes rozé bor, mely kifogástalanul passzol a fehér hússal, valamint a csokoládé mousse-os desszerteknek is méltó párja lehet.

Aki házibort szeretne kóstolni, szeretettel ajánljuk a Petry Rosét, mely kitűnő kiegészítője egy Josperben készült törpekakasnak vagy egy lágy sajttortának.

Teljes rozé bor készletünket nagy szeretettel ajánlom, hiszen mindenik egyedi, emlékezetes ízzel rendelkezik.

Gyere el te is a Petry Bisztróba, hogy megkóstold itallapunk 3 rozé borának egyikét, melyet egy #Josper-ben sült finomsággal együtt fogyaszthatsz el szeretteid társaságában.

Varga-Pál Petri Júlia