Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
3 idei romantice ieșite din comun cu care îți poți surprinde iubita în luna femeii

Iar e aceea perioadă a anului dedicată femeii, perioadă cu care unii bărbați mai au probleme. Adică pană de idei. I-ai făcut mereu în ultimii ani cam același tip de cadou și nu știi cu ce să o mai surprinzi? În cazul ăsta, da, ar trebui să faci ceva mai deosebit anul acesta, mai altfel decât de obicei. Probabil ai optat mereu pentru cadouri materiale (bijuterii, parfumuri și altele), care de altfel sunt excelente și apreciate de orice femeie, dar ai făcut vreodată un dar culinar? Ai dăruit vreodată ceva pentru papilele gustative, cum ar fi un desert deosebit? Dacă nu, îți confirmăm că este o idee foarte bună, pe care merită s-o încercați împreună. Așadar, Petry Bistro îți propune câteva idei bune de pus în practică.

1. Cină romantică acasă

Plănuiește o cină romantică acasă, în confortul locuinței voastre. Poți alege să gătești tu sau să comanzi mâncarea. În fond, nu mâncarea este cea care contează cel mai mult, ci gestul. Dar dacă vrei să o surprinzi plăcut și chiar nu ești prieten cu bucătăria, cel mai bine ar fi să comanzi. Amintește-ți să cumperi lumânări, trandafiri și șampanie (ori vin). Toate acestea, pe acordurile unei muzici romantice. Bucătarii Petry Bistro îți pot pregăti totul la pachet. Tot ce trebuie să faci e să vii să-l iei. SAU puteți veni pentru o cină romantică în doi la Petry Bistro. Rămâne și aceasta o alternativă foarte bună. Tu alegi.

2. Un desert special

Soția/ prietena ta adoră deserturile? Noi avem pentru voi câteva deserturi cu totul speciale, cu care veți putea marca orice eveniment special. Este vorba despre promoția 4 deserturi Pavlova + 4 pahare de Prosecco la 60 lei, valabilă pe toată durata lunii Martie pentru femei la Petry bistro. Asta este una dintre oferte, dar ai mai multe opțiuni. Plănuiește așadar o ieșire în doi, la restaurant sau fă-i surpriza unei ieșiri cu fetele.

3. Un desert acasă

Poți opta și pentru varianta desertului special acasă, însoțit de un vin ales cu grijă de la Petry Bistro. Astfel le puteți savura împreună, doar voi doi, acasă. Cumpără-i desertul preferat când te întorci acasă de la serviciu și o sticlă de vin. Îți recomandăm cu căldură câteva sortimente de vin deosebite, cum sunt 1000 de Chipuri, IE de Fintești Shiraz 2014 sau din Fintești, Dealu Mare, România - un vin roşu sec sau Vinul spumant Crisecco. Oricare e o alegere excelentă. În ce privește desertul, avem câteva idei pentru tine: papanași cu smântână și sos de afine sau desertul Vis de ciocolată. Îi va plăcea cu siguranță și știm că îți place și ție.

Încearcă una din aceste idei și fă-i o bucurie de care să-și amintească cu drag. Iar gestul tău va conta și mai mult. Echipa Petry Bistro – Grill&Wine îți stă cu drag la dispoziție – contactează-ne cu încredere: 0725 510 511