Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
3 beri artizanale pe care trebuie să le guști în vara asta la Petry Bistro Grill&Wine

Deşi sunt un adevărat pasionat al vinurilor, cu fiecare ocazie încerc ceva nou şi autentic.  Am încercat de curând şi berea artizanală din Cluj.Sunt îndrăgostit de gustul autentic pe care îl poți simți cu fiecare înghițitură. Alături de prietenii mei, la o seară între băieți ne-am bucurat sa degustăm berile și am rămas surprinși de gustul autentic al băuturilor artizanale.

O bere deosebită merge cu o gustare la fel de autentică. Încearcă home made crunchiez care merg, cu siguranță, la o halba adevărată de bere.

Iată ce sortimente poți încerca:

Cei mai pasionați berari de cosmos vin din Cluj care ne propun mai multe sortimente de bere cu gust contrastant în care se simte, atât dulceața adevărată a malțului, cât şi aromele caracteristice ale hameiului.

Dincolo de gustul desăvârșit, cei de la Bere a la Cluj ne surprind şi cu un design inedit al etichetelor, dar şi cu denumirea berilor, care interpretează subtil cuvinte ce denumesc elemente cosmice.

„Suntem pasionați  de bere, de Cluj, de Cosmos. Suntem cosmopoliți!

Berile noastre au un gust echilibrat, în care în egală măsură se regăsește dulceața de malț şi aromele naturale caracteristice de hamei.

Gama noastră principală constă în stiluri tradiționale, englezești, amestecate cu un pic de praf de stele şi o reinterpretare a cosmologiei prin ochelari de bere - tema subliniată pentru preparatele noastre, fiecare fiind o interpretare subtilă a cuvintelor pentru diferite elemente cosmice, de la fazele lunii la găurile negre.” - Vígh Ferenc, producător

Berea a la Cluj poate fi degustată şi savurată la Petry Bistro Grill&Wine. Aceste beri merg foarte bine cu Home made nachos, chips de bacon, chips de cartofi şi chips de parmezan servite alături de sosuri home made: guacamole, salsa de roşii şi cheese cream, preparate exclusiv de către bucătarii noștri.

 Iată cele 3 sortimente pe care le puteți încerca.

Phaza lunii: O bere artizanală în stilul Pale Ale, produsă la Cluj de cei de la Cosmopolit. Lejeră, cu un bitterness în final, este o bere numai bună de savurat în zilele călduroase.

Bere a la Cluj Man Go – este un produs cu ediţie limitată: Cosmopolit surprinde din nou cu un ale de aceasta dată, cu un gust de mango din belşug, fructat si foarte aromat. Bere produsă din multe fructe (pulpă de mango 1 kg/10 l bere).

Pitica Roşie: Un red IPA a la Cluj. Într-un registru amărui ce se termină cu o dulceaţă aromată, plăcută.

Cu siguranță, berea artizanală va rămâne băutura mea preferată a verii.

Vă sfătuiesc să încercați sortimentele de bere artizanală alături de ceva bun.

Un adevărat deliciu, un răsfăţ!

Varga-Pál Petri Zsolt