Târgu Mureș, Aleea Scăricica 1
(0725)-510-511
Real Eats - for lunch and dinner

Real Eats – Începem toamna cu un nou serviciu: Mâncăruri gustoase, marcante și cu caracter aparte, create doar cu ingrediente sănătoase. Un meniu diversificat în fiecare săptămână, fie prin regândirea mâncărurilor tradiționale, fie prin gustări mai picante și robuste cu un design elegant. Toate aceste mâncăruri sunt realizate de echipa Petry Bistro, cu ajutorul dieteticienei Monica Sânpălean. Cu ajutorul acestor mâncăruri echilibrate și sănătoase, poți fi sigur că vom avea grijă de formele tale.

De ce să comanzi serviciul Real Eats?

• Pentru că de luni până vineri îți livrăm prânzul și cina bine pregătită, ca ziua ta să fie echilibrată.

• Pentru că dieteticiana noastră pregătește ofertele zilnice cu mare grijă, și în plus, primești toate informațiile în legătură cu gustarea livrată (valorile caloriilor, a proteinelor etc.)

• Pentru că poți salva timp prin faptul că nu trebuie să mergi la cumpărături și să gătești; la prânz nu trebuie să te mulțumești cu niște produse de panificație de la brutăria de pe colț, iar seara cu o mâncare prefiertă de la congelator.

• Pentru că nu trebuie să te chinui cu gândul la cum să mănânci sănătos, crede-ne, poți mânca orice, trebuie să fi atent doar la cantitate și la combinația ingredientelor, iar de acest lucru avem grijă noi.

Cine prepară meniurile?

Se spune că orice mâncare poartă urmele celor care l-au preparat. Echipa de la Petry Bistro este o companie selectă, a căror dedicație pentru gastronomia de calitate se va face simțită în fiecare mâncare preparată cu devotament. Fiecare gustare, fiecare bucată emană acea mentalitate maximalistă, ce caracterizează restauranturile gourmet. Prin atitudinea lor fără compromisuri, într-adevăr poți simți, că ”gourmet-ul ajunge la tine acasă”.